Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο ηλικιωμένης

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017, 00:21
Κρήτη: Μυστήριο με τον θάνατο ηλικιωμένης
Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα σε μια λίμνη αίματος - Η αστυνομία εξετάζει ακόμη και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας

Νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος εντοπίστηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, μια ηλικιωμένη γυναίκα στην Μεσσαρά Ηρακλείου, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σκοτώθηκε η άτυχη γυναίκα, να παραμένουν αδιευκρίνιστες.

Στο σπίτι της 85χρονης χήρας από την πρώτη στιγμή έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. καθώς και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Μοιρών, ενώ για την υπόθεση κλήθηκε και ιατροδικαστής.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο που βρίσκεται πίσω από το θάνατο της γυναίκας και την υπόθεση θα αναλάβει η Διεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά.

Η συνδυαστική έρευνα μεταξύ αστυνομικών και ιατροδικαστή που από κοινού έχουν βρεθεί στον σπίτι που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα, θα προσπαθήσει να απαντήσει στο αν ο θάνατος της γυναίκας οφείλεται σε αυτοκτονία, σε εγκληματική ενέργεια ή ακόμα και σε μοιραίο ατύχημα.

Πηγή: Flashnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017, 00:21