Για τρίτη φορά αναβλήθηκε η δίκη του 46χρονου πρώην αντιπροέδρου του ΣΑΟΡ και του 28χρονου συνεργού του, οι οποίοι κατηγορούνται για τον εμπρησμό των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου, στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Ζυμβρακάκη, στις 2 Σεπτεμβρίου 2017.

Το αποτέλεσμα της πράξης τους είχε ως συνέπεια να προκληθούν στα γραφεία του κόμματος σοβαρές υλικές ζημιές, αλλά και να κινδυνεύσουν οι ένοικοι του 2ου ορόφου της πολυκατοικίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 46χρονος μεταφέρθηκε στα δικαστήρια Χανίων όπου επρόκειτο να γίνει η δίκη από τις φυλακές όπου κρατείται καθώς του έχουν επιβληθεί 25 έτη κάθειρξη για την απαγωγή Λεμπιδάκη στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο συνεργός του εμφανίστηκε επίσης στη δικαστική αίθουσα. Ωστόσο, οι δύο κατηγορούμενοι υπέβαλαν αίτημα για αναβολή της δίκης, το οποίο έγινε δεκτό.

Οι μάρτυρες που είχαν κληθεί να καταθέσουν για την υπόθεση, μεταξύ αυτών ο συντονιστής ΣΥΡΙΖΑ Ρεθύμνου και το μέλος της Ν.Ε.ΣΥΡΙΖΑ Μανώλης Αυγενάκης, δεν έκρυψαν τη δυσφορία τους για το γεγονός ότι η δίκη αναβλήθηκε για τρίτη φορά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: rethnea.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης