Στο εδώλιο του Αυτοφώρου θα καθίσει σήμερα ο 39χρονος πατέρας που χτύπησε τον καθηγητή κατά την είσοδό του σε σχολείο στον Νομό Χανίων, όταν έγινε σύσταση στο παιδί να βάλει μάσκα, η οποία είναι υποχρεωτική.

Ο πατέρας κατηγορείται για πρόκληση σωματικής βλάβης, εξύβρισης και απειλής σε βάρος του εκπαιδευτικού. Ο ίδιος φαίνεται πως παραδέχεται τις πράξεις του, ωστόσο υποστηρίζει ότι το παιδί του πιέστηκε αρκετά από τον εκπαιδευτικό για να φορέσει μάσκα εντός του σχολείου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος της ΕΛΜΕ κ. Κυριακάκης ζητεί την παραδειγματική τιμωρία του γονιού γιατί «ένας συνάδελφος στην προσπάθειά του να κάνει τη δουλειά του βρήκε τον μπελά του χωρίς να έχει καμία ευθύνη».

Μιλώντας στο cretapost, ο περιφερειακός διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης Μανώλης Καρτσωνάκης, «τα πράγματα ξέφυγαν από τον έλεγχο, με τον γονιό να ρίχνει αρχικά μία κουτουλιά στον εκπαιδευτικό κι έπειτα μια κλοτσιά. Ο εκπαιδευτικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και του έγιναν δύο ράμματα».

Υπενθυμίζεται ότι για το περιστατικό παρενέβη και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, η οποία μέσω ανάρτησης στο Facebook είπε μεταξύ άλλων: «Τέτοιες ενέργειες είναι αδιανόητες και δεν θα γίνουν ανεκτές».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Φωτογραφία και πληροφορίες από cretapost

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης