Μεγάλη ποσότητα χασίς και όπλων βρέθηκαν στα Σίσσαρχα των Ανωγείων μετά από αστυνομική επιχείρηση που ξεκίνησε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Στην επιχείρηση, συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, των Τμημάτων Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου και Ρεθύμνης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Ρεθύμνης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνελήφθησαν πέντε Ελληνες ηλικίας 23, 25, 44, 46 και 67 ετών, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο από αυτούς είναι αδέλφια, οι άλλοι δύο πατέρας και γιος και ο 23χρονος είναι συγγενείς με δύο από τους άλλους τέσσερις.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το όφελος από τα 12 κιλά χασίς θα έφτανε τις 60.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της επιχείρησης, πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες, ποιμνιοστάσια και χώρους που κατέχουν και χρησιμοποιούν οι συλληφθέντες, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
-12.103 γραμμάρια κάνναβης,
-πολεμικό τυφέκιο τύπου Kalashnikov,
-2 πιστόλια,
-κυνηγετικό όπλο,
-2 ζυγαριές ακριβείας,
-3 γεμιστήρες,
-φυσίγγια διαφόρων τύπων (πυροβόλων όπλων και πολεμικού τυφεκίου) και διαμετρημάτων,
-μικροποσότητα κάνναβης σε μορφή σοκολάτας,
-διάφορα είδη καθαρισμού και φύλαξης όπλων

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνης, ενώ οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.

Πηγή: ekriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης