Στο υπέρτατο δώρο ζωής αποφάσισε να προχωρήσει η οικογένεια του 31χρονου, ο οποίος κατέληξε στο ΠΑΓΝΗ όπου όπου νοσηλεύονταν, ύστερα από βαρύ τραυματισμό στο κεφάλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη ξεκινήσει οι διαδικασίες και έχουν εντοπιστεί τέσσερις θετικοί παραλήπτες των οργάνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο άτυχος άνδρας που έφυγε από την ζωή σε ηλικία μόλις 31 ετών, θεωρούνταν κλινικά νεκρός και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του ΠΑΓΝΗ.

Είχε τραυματιστεί βαρύτατα στο κεφάλι μετά από διαπληκτισμό που φέρεται να έλαβε χώρα μεταξύ του ίδιου κι ενός ανήλικου νεαρού, στη Σητεία, τα ξημερώματα της Τετάρτης 27 Απριλίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος φέρεται να έσπρωξε τον 31χρονο με αποτέλεσμα ο τελευταίος να χάσει την ισορροπία του, να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι.

Το χρονικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θλιβερό περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τρίτης 26 προς Τετάρτης 27 Απριλίου, στη Σητεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 17χρονος ημεδαπός βρισκόταν στην περιοχή για να περάσει τις διακοπές του Πάσχα, ενώ ο 31χρονος αλβανικής υπηκοότητας φέρεται να διαμένει μόνιμα στη Σητεία.

Το συμβάν σημειώθηκε πολύ κοντά στην κεντρική πλατεία της πόλης. Κάτω από άγνωστες συνθήκες, φαίνεται ότι υπήρξε διένεξη μεταξύ του 31χρονου και του 17χρονου. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 31χρονος άνδρας -ο οποίος πιθανώς βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ- διαπληκτίστηκε με τον ανήλικο.

Ο 17χρονος φέρεται να απώθησε τον 31χρονο άνδρα, ο οποίος έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο έδαφος με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι. Σημειώνεται ότι σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, οι δύο εμπλεκόμενοι στο συμβάν φέρεται να μην γνωρίζονταν.

Στο σημείο δεν άργησαν να μεταβούν κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομικοί. Ο 31χρονος φέρεται να διακομίστηκε εσπευσμένα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις στο Γενικό Νοσοκομείο-Κέντρο Υγείας Σητείας. Ωστόσο, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στο ΠΑΓΝΗ λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Την Παρασκευή ο 17χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή Λασιθίου στη Νεάπολη και μετά το πέρας της απολογίας του, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης