Κρήτη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κυνηγός που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 16:49
Κρήτη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο κυνηγός που πυροβόλησε κατά λάθος τον φίλο του
Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε σήμερα μετά την απολογία του στον ανακριτή Χανίων ο 60χρονος κυνηγός ο οποίος ομολόγησε ότι πυροβόλησε κατά λάθος τον 65χρονο φίλο του με τον οποίο κυνηγούσαν μαζί την Τετάρτη σε περιοχή του Βάμου στον Αποκόρωνα.

Ο 60χρονος ο οποίος κατά τη σύλληψή του ομολόγησε στους αστυνομικούς πως εκείνος ήταν που τραυμάτισε θανάσιμα τον φίλο του, εμφανίστηκε συντετριμμένος ενώπιον των δικαστικών αρχών τονίζοντας ότι τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου του «βρήκαν» από λάθος το σώμα του άτυχου άνδρα.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο συλληφθείς αφέθηκε ελεύθερος με τον περιορισμό της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Οι δύο άνδρες είχαν μεταβεί χθες για κυνήγι και τη στιγμή που κυνηγούσαν ένα ζώο, ο 60χρονος πυροβόλησε ωστόσο αντί για το θήραμα τα σκάγια έπληξαν τον 65χρονο φίλο του στην κοιλιακή χώρα, με αποτέλεσμα να πέσει σε χαράδρα.

Για την ανάσυρσή του χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, και μολονότι η αντίδραση των αρχών ήταν άμεση, ο άτυχος άνδρας υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα που του είχαν προκληθεί.

Πηγή: cretapost.gr

Διαβάστε επίσης: 
Χανιά: Κυνηγός σκότωσε κατά λάθος τον φίλο του

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 16:50