Ελεύθερος αφέθηκε την Τρίτη ο 57χρονος κρεοπώλης που είχε καταδικαστεί για το διπλό φονικό του Προφήτη Ηλία, τον Ιούνιο του 2012, με θύματα τον Πρίαμο Ξυδάκη και τον Μανώλη Σταυρουλάκη.

Η αποφυλάκισή του είχε θεωρηθεί αναμενόμενο γεγονός από νομικούς κύκλους, καθώς τα ισόβια που του είχαν επιβληθεί πρωτόδικα «είχαν σπάσει» στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Ανατολικής Κρήτης στις 21 Δεκεμβρίου 2017, με την ποινή του να μειώνεται στα 23 χρόνια κάθειρξης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 57χρονος άνδρας αποφυλακίστηκε την Τρίτη από τις φυλακές της Αγυιάς των Χανίων, έχοντας εκτίσει συνολικά 6,5 χρόνια από την ποινή του.

Υπενθυμίζεται πως στο Εφετείο ο δράστης του διπλού φονικού που είχε συγκλονίσει ολόκληρη την Κρήτη, είχε κριθεί ένοχος για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βρασμό ψυχικής ορμής για την περίπτωση του 34χρονου Πρίαμου Ξυδάκη και για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο για τον 64χρονο Μανώλη Σταυρουλάκη.

Στο ίδιο δικαστήριο είχε αθωωθεί ο αδελφός του βασικού κατηγορουμένου της υπόθεσης για την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος του Γιάννη Ξυδάκη.
Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης