Κρήτη: Επιχειρηματίας κατήγγειλε ένοπλη ληστεία σε βάρος του

Κρήτη: Επιχειρηματίας κατήγγειλε ένοπλη ληστεία σε βάρος του
Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε, το μεσημέρι της Τετάρτης, σε βάρος επιχειρηματία, ο οποίος βρισκόταν στον δρόμο προς Κρουσώνα.

Όπως κατήγγειλε ο ίδιος, μία μέρα μετά, στις αρχές, δύο άτομα με όπλα και κουκούλες τον σταμάτησαν και του απέσπασαν 19.000 ευρώ - το ποσό που είχε στο τσαντάκι του.

Ο άνδρας διατηρεί κατάστημα με ένα ακόμα άτομο στη Χανιόπορτα, ενώ η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου διενεργεί έρευνες για την υπόθεση αυτή, η οποία καταγγέλθηκε την Πέμπτη ενώ το συμβάν φέρεται να σημειώθηκε την Τετάρτη, καθώς - όπως είπε ο επιχειρηματίας - μετά το περιστατικό μετέβη στο νοσοκομείο γιατί πονούσε το χέρι του, κατόπιν επέστρεψε στο σπίτι του για να ξεκουραστεί και σήμερα κατέθεσε στην Αστυνομία...

Όπως υποστήριξε ο ίδιος, χθες το βράδυ έκλεισε το μαγαζί, πήρε τις εισπράξεις, μπήκε στο αυτοκίνητο και ξεκίνησε για το σπίτι του, κοντά στον Κρουσώνα.

Λίγο πριν την κωμόπολη, τον μπλόκαρε ένα μαύρο αγροτικό στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία φορούσαν κουκούλες κρατούσαν όπλα και απαίτησαν το τσαντάκι που κρατούσε με τις 19.000 ευρώ και την ταυτότητα του.

Όπως είπε, οι δράστες δεν τον χτύπησαν αλλά αυτός υπέστη σοκ, μούδιασαν τα χέρια του και πήγε στο εφημερεύον νοσοκομείο. Εκεί ειδοποιήθηκαν αστυνομικοί της Ασφάλειας όπου έκανε μία πρώτη αναφορά.

Ο άνδρας υποστηρίζει ότι δεν τους αναγνώρισε.

Πήρε εξιτήριο και το μεσημέρι της Πέμπτης έδωσε κανονική κατάθεση στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

Πηγή: cretalive

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018, 00:11