Επεισοδιακή ήταν η καταδίωξη ενός νεαρού οδηγού στην Κρήτη από αστυνομικούς, οι οποίοι επί 12 χιλιόμετρα προσπαθούσαν να τον ακινητοποιήσουν. 

Σύμφωνα με το cretalive, η νυχτερινή τσάρκα του 25χρονου από χωριό της Μεσσαράς κατέληξε σε… καταστροφή (γι’ αυτόν) λόγω μέθης. Σε λιγότερο από δύο ώρες φορτώθηκε με πέντε αδικήματα και τελικά καταδικάστηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου σε συνολική ποινή φυλάκισης 32 μηνών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το περιστατικό συνέβη πριν από λίγες ημέρες στη Μεσσαρά, με τον 25χρονο να οδηγεί επικίνδυνα υπό την επήρεια αλκοόλ, γεγονός που κινητοποίησε το πλήρωμα του περιπολικού που διενεργούσε μεταμεσονύκτιους ελέγχους.

Οι αστυνομικοί τον καταδίωξαν επί πολλά χιλιόμετρα μέχρι να τον ακινητοποιήσουν με επεισοδιακό τρόπο, αφού σε ολόκληρη τη διαδρομή τούς έκανε καψώνια με επικίνδυνους ελιγμούς και τους μούντζωνε.

Ο νεαρός οδηγός ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και προβαίνοντας σε επικίνδυνους ελιγμούς έφθασε στο χωριό του, όπου οι αστυνομικοί κατάφεραν τελικά να τον ακινητοποιήσουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατηγορείται ότι άρχισε να τους σπρώχνει και να τους κλοτσάει, να βρίζει γονείς και οικογένειες και να απειλεί ότι θα τους διώξει από το Σώμα. Κατά την προσαγωγή του στο Τμήμα άρχισε να τους φτύνει, ενώ φέρεται να τα «έβαλε» και με έναν Πακιστανό στα κρατητήρια, στον οποίο εκσφενδόνισε ένα μπουκάλι νερό, αφού πρώτα τον έβρισε, επειδή «τόλμησε να τον κοιτάξει».

Με πληροφορίες από cretalive

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης