Ρούχα για τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη άρχισε να συλλέγει η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Στηρίζω». Η πρωτοβουλία ξεκίνησε στην Αθήνα από την Οργάνωση Νέων Νέας Δημοκρατίας σε συνεργασία με τη Δ.Α.Π. και με την υποστήριξη της Νέας Δημοκρατίας, ενώ πρόκειται να υλοποιηθεί σε 52 πόλεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Στο Ηράκλειο, η πρωτοβουλία στηρίζεται από τη ΝΟΔΕ Ηρακλείου, την ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου και τη ΔΑΠ, ενώ ως προσπάθεια ξεκίνησε το προηγούμενο Σάββατο σε ειδική εκδήλωση μπροστά από τη Βασιλική του Αγίου Μάρκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός όμως από την υπαίθρια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, η συλλογή ρουχισμού συνεχίζεται ως και το τέλος Οκτωβρίου στα Γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Ηρακλείου, στην οδό Δημοκρατίας 28, στον 1ο όροφο. Οι ενδιαφερόμενοι να προσφέρουν ρουχισμό, μπορούν να επισκέπτονται τα γραφεία της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής από τις 9.00 το πρωί ως τις 12.00 το μεσημέρι και από τις 6.00 το απόγευμα ως τις 8.30 το βράδυ, από Δευτέρα ως και Παρασκευή. Όλα τα ρούχα που θα συλλεχθούν πρόκειται να παραδοθούν στην Εκκλησία της Ελλάδας και στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πολυτέκνων, προκειμένου να διατεθούν σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα κι έχουν ανάγκη από ρουχισμό.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης