Προφυλακιστέοι κρίθηκαν την Παρασκευή αμφότεροι οι συλληφθέντες που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση διακίνησης περισσότερων από 52 κιλά χασίς, που εντοπίστηκε το πρωί της Τρίτης, σε αυτοκίνητο, στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος που έφτασε στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής από Πειραιά οδηγώντας το επίμαχο ενοικιαζόμενο όχημα όπου βρέθηκε η ποσότητα κάνναβης, υποστήριξε ότι έκανε την εν λόγω μεταφορά για λογαριασμό τρίτου ατόμου αλβανικής καταγωγής, για να βγάλει ο ίδιος ένα «χαρτζιλίκι».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ας σημειωθεί ότι σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο 36χρονος επιβεβαίωσε ότι ο 40χρονος συγκατηγορούμενός του ενοικίασε για λογαριασμό του ίδιου το επίμαχο αυτοκίνητο, επειδή εκείνος δεν έχει δίπλωμα οδήγησης.

Εξάλλου, ο 36χρονος επιβεβαίωσε και τον ισχυρισμό του συγκατηγορούμενού του, ότι ο τελευταίος δεν γνώριζε το παραμικρό για τη μεταφορά που έκανε.

Εντούτοις, μετά το πέρας των απολογιών των κατηγορουμένων ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου, και οι δυο τους κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και επέστρεψαν στη φυλακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπενθυμίζεται ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται κι ένα τρίτο άτομο αλβανικής εθνικότητας, το οποίο διαφεύγει της σύλληψης.

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης