Άκαρπες παραμένουν μέχρι αυτήν την ώρα οι έρευνες του Λιμενικού για τον εντοπισμό 33χρονου ψαροντουφεκά, ο οποίος αγνοείται από το βράδυ της Τετάρτης στη θαλάσσια περιοχή των Καλών Λιμένων.

Το πρωί, περίπου τρία μίλια ανατολικά των Καλών Λιμένων, εντοπίστηκαν προσωπικά του αντικείμενα να επιπλέουν στη θάλασσα, όπως το ρολόι και το εφεδρικό του ψαροντούφεκο, επιτείνοντας ακόμη περισσότερο την αγωνία των δικών του ανθρώπων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του 33χρονου

Το Λιμεναρχείο των Καλών Λιμένων ενημέρωσε αργά το βράδυ της Τετάρτης ένας φίλος του 33χρονου και, σύμφωνα και με τον λιμενοσταθμάρχη κ. Γιώργο Κουτάντο, αμέσως δόθηκε σήμα και ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του ψαροντουφεκά.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας ερευνούσαν δύο σκάφη του Λιμενικού από Κόκκινο Πύργο και Αγία Γαλήνη, ενώ το πρωί προστέθηκε και ένα τρίτο από Ιεράπετρα, με συνολικά τέσσερις δύτες. Στις έρευνες συμμετέχουν και πέντε σκάφη ιδιωτών και αρκετοί εθελοντές που ψάχνουν στη στεριά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν έμπειρο ψαροντουφεκά, ο οποίος μετέβαινε για ψαροντούφεκο από το Ηράκλειο στους Καλούς Λιμένες.

Πηγή: neakriti.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης