Συνελήφθησαν το μεσημέρι της Κυριακής στο Ηράκλειο από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο Έλληνες και συγκεκριμένα μια 42χρονη και ένα 33χρονος, κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια επιχείρησης εντοπίστηκε η 42χρονη με τον 33χρονο και στη συνέχεια τέθηκαν σε διακριτική παρακολούθηση, ενώ σε έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Ωστόσο, η έρευνα είχε και συνέχεια, καθώς τα δύο άτομα μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου για ιατρικές εξετάσεις. Στη διάρκεια των εξετάσεων προέκυψε ότι η 42χρονη είχε αποκρύψει σε σημείο του σώματός της μια συσκευασία ηρωίνης βάρους 78 γραμμαρίων που κατασχέθηκε, ενώ και σε έρευνα στην κοινή τους οικία κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης αστυνομικής προανάκρισης, προέκυψε ότι οι δυο τους λειτουργούσαν κατ’ εντολή ενός 63χρονου, ο οποίος είναι έγκλειστος σε σωφρονιστικό κατάστημα.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου, ενώ οι συλληφθέντες με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης