Κρήτη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε τροχόσπιτο και αυτοκίνητο

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017, 08:09
Κρήτη: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για φωτιά σε τροχόσπιτο και αυτοκίνητο
Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία η οποία κλήθηκε να αντιμετωπίσει δύο περιστατικά σε Ιεράπετρα και Χανιά.

Συγκεκριμένα, στις 02:10 τα ξημερώματα κλήθηκε να αντιμετωπίσει φωτιά που εκδηλώθηκε σε σταθμευμένο όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στην περιοχή της Ιεράπετρας και ειδικότερα στην οδό Δασκαλογιάννη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η φωτιά εκδηλώθηκε στον χώρο του κινητήρα ο οποίος καταστράφηκε ολοσχερώς ενώ ολοσχερώς καταστράφηκε και η καμπίνα του οχήματος. Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Π.Υ με 4 άνδρες όπου προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς στις 03:40 τα ξημερώματα.

Αμέσως μετά την κατάσβεση της φωτιάς στο Ι.Χ αυτοκίνητο ,η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για φωτιά σε τροχόσπιτο αυτή τη φορά στην περιοχή Σταυρός Ακρωτηρίου Χανίων. Στο σημείο έσπευσαν 2 οχήματα της Π.Υ με 5 άνδρες που προχώρησαν στην κατάσβεση της φωτιάς στις 04:40 τα ξημερώματα ωστόσο το τροχόσπιτο καταστράφηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς εκείνη την ώρα δεν βρισκόταν κανείς μέσα στο χώρο.

Πηγή: ekriti.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2017, 08:09