Κορυφώνεται η αγωνία για τον 20χρονο φοιτητή Κοσμά Κακούρη, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν το βράδυ της περασμένης Δευτέρας από τον “Κάμπο” Καβροχωρίου, όπου και εθεάθη τελευταία φορά.

Μέχρι στιγμής, οι έρευνες που βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό του, δεν έχουν αποδώσει καρπούς, ενώ ανακοίνωση missing alert εξέδωσε το Χαμόγελο του Παιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη σχετική αναγγελία της εξαφάνισης του 20χρονου επισημαίνονται τα εξής:

“Στις 14/6/2019, στις 21:00 ώρα, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Καβροχωρίου Ηρακλείου Κρήτης, ο Κοσμάς Κακούρης 20 ετών. Ο Κοσμάς Κακούρης έχει ύψος 1,60μ., ζυγίζει 60 κιλά, έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Για την εξαφάνιση του Κοσμά Κακούρη ενημερωθήκαμε σήμερα απογευματινές ώρες και κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής προβήκαμε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του Κοσμά Κακούρη καθώς ενδέχεται συντρέχουν λόγοι οι οποίοι να θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»”.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Την Κυριακή αναρτήθηκε και ανακοίνωση silver alert από τη “Γραμμή ζωής”:

Υπενθυμίζεται ότι ο Κοσμάς είναι φοιτητής στο Πόρτσμουθ της Μεγάλης Βρετανίας και στα μέσα της εβδομάδας είχε επιστρέψει στο Ηράκλειο για τις διακοπές του. Ο αγνοούμενος νεαρός μένει με τη μητέρα του στο Καβροχώρι. Την ημέρα της εξαφάνισής του φορούσε κοντό μπλε σορτς, άσπρη μπλούζα, μπλε ζακέτα και πέδιλα.

Ήταν ενεργός στο Snapchat;

Στο μεταξύ, Βρετανίδα φίλη του Κοσμά, η Beth Lewis, η οποία επίσης έχει αναδημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την έκκληση συνδρομής που έχει γίνει από συγγενή του αγνοούμενου 20χρονου, ισχυρίστηκε σε σχόλιό της κάτω από την αρχική ανάρτηση ότι ο Κοσμάς μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου ήταν ενεργός σε άλλη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης και πιο συγκεκριμένα το Snapchat, με την εφαρμογή να τον “εμφανίζει” στο Καβροχώρι.

Σε επίρρωση των ισχυρισμών της η νεαρή Βρετανίδα ανάρτησε και στιγμιότυπο οθόνης:

Ωστόσο, όπως προέκυψε στη συνέχεια ο 20χρονος φεύγοντας από το σπίτι την Παρασκευή άφησε το κινητό του τηλέφωνο, με αποτέλεσμα να εμφανίζεται “ενεργός” στους λογαριασμούς του στα social media.

Οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτη ένταση στην ευρύτερη περιοχή του Καβροχωρίου, στα Καλέσα αλλά και σε διάφορες άλλες περιοχές του Δήμου Μαλεβιζίου. Στην επιχείρηση για τον εντοπισμό του Κοσμά συμμετέχουν πυροσβέστες, αστυνομικοί, εθελοντές, κάτοικοι της περιοχής, φίλοι και συγγενείς αλλά και ομάδες από το “Χαμόγελο του παιδιού” αλλά και άνδρες της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων δυνάμεων.

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης