Το κατώφλι της ανακρίτριας πέρασε πριν από λίγο ο 34χρονος κτηνοτρόφος από τα Χανιά, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό ενός ανήλικου κοριτσιού.

Ο 34χρονος, που συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη, κατηγορείται για τον κατ’ εξακολούθηση βιασμό του 14χρονου, τότε, κοριτσιού και για παραγωγή και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας σε βαθμό κακουργήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η δράση του αποκαλύφθηκε όταν μετά από έρευνα των αστυνομικών βρέθηκαν φωτογραφίες και βίντεο ανήλικων στο κινητό του και κλήθηκαν να καταθέσουν τα κορίτσια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος φέρεται να προσέγγιζε τις ανήλικες μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Kατά τη διάρκεια των καταθέσεων των ανηλίκων, μία εξ αυτών αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι ο 34χρονος την είχε προσεγγίσει όταν εκείνη ήταν 14 ετών.

Ο 34χρονος έπεισε το κορίτσι να συναντηθούν και, όπως το ίδιο κατήγγειλε, τη βίασε, ενώ την πίεζε να ξαναβρεθούν. Όταν εκείνη αρνήθηκε, άρχισε να την εκβιάζει πως θα δημοσιοποιούσε άσεμνο υλικό που είχε βιντεοσκοπήσει, αναγκάζοντάς την να τον συναντήσει ξανά και με τη βία την εξανάγκαζε σε σεξουαλική πράξη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: creta24.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης