Εκατοντάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το πρωί στο Πεδίον του Άρεως προκειμένου να προμηθευτούν δωρεάν οπωροκηπευτικά που αποφάσισε να διαθέσει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός «Ανατολή» της Ιεράπετρας Κρήτης, σε συνεργασία με τον δήμο Αθηναίων.

Ειδικότερα, οι αγρότες της Κρήτης διέθεσαν 2.500 κιβώτια με προϊόντα (μελιτζάνες, αγγούρια, ντομάτες και πιπεριές) – σε συσκευασίες των 10 κιλών – σε άπορες οικογένειες καταγεγραμμένες από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, ενώ εξυπηρετήθηκαν και όλοι όσοι βρέθηκαν στο σημείο της διανομής με σειρά προτεραιότητας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ουρά που σχηματίστηκε από πολύ νωρίς ήταν τεράστια, ενώ χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι αν και η διανομή είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 10 το πρωί, άρχισε τελικά από τις 8.30 λόγω της μαζικής προσέλευσης.

Άνδρες της Δημοτικής Αστυνομίας είχαν διατεθεί για την τήρηση της ομαλότητας και για την εύρυθμη διαδικασία της διανομής, καθώς δεν ήταν λίγοι αυτοί που επιχείρησαν να πάρουν και δεύτερο κιβώτιο, γεγονός που προκαλούσε μικροεντάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης