Άγιο είχε ένα 6χρονο αγοράκι, το οποίο λίγο έλειψε να πνιγεί, το απόγευμα της Κυριακής, ενώ κολυμπούσε στην παραλία των Μαγγάνων, στην Ξάνθη.

Λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα και ενώ βρισκόταν στην πολυσύχναστη παραλία με συγγενικό του πρόσωπο, το αγοράκι άρχισε να καλεί σε βοήθεια. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για καλή του τύχη, έγινε άμεσα αντιληπτό και λουόμενοι έσπευσαν να το βοηθήσουν, βγάζοντάς το στην ακτή. Στο σημείο έσπευσε και ο ναυαγοσώστης της παραλίας, ο οποίος του προσέφερε τις πρώτες βοήθειες.

Φανερά αναστατωμένοι οι λουόμενοι που βρίσκονταν εκείνη την στιγμή στην παραλία προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να βοηθήσουν το αγοράκι, το οποίο ωστόσο άμεσα επανήλθε από το σοκ που υπέστη μέσα στην θάλασσα. Άξιο αναφοράς το γεγονός πως σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες το παιδάκι κολυμπούσε στα ρηχά. 

Ακολούθως, ο 6χρονος μαζί με το συγγενικό του πρόσωπο μετέβησαν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στην Παιδιατρική Κλινική, καθ’ υπόδειξη του Λιμενικού το οποίο επίσης ενημερώθηκε για το συμβάν. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Λιμενική Αρχή του Νομού, κρίθηκε σκόπιμο, για καθαρά προληπτικούς λόγους ο 6χρονος να νοσηλευτεί για μια ημέρα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 

Το συμβάν ξύπνησε μνήμες από τον τραγικό πνιγμό ενός 12χρονου αγοριού πέρσι το καλοκαίρι στο Μυρωδάτο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης