Δέκα ολόκληρους μήνες παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι του Ψυχολογικού Κέντρου Ξάνθης, οι οποίοι έχουν να δουν το… χρώμα του χρήματος από τον Νοέμβριο του 2013.

Το φως στο τούνελ… θα αρχίσει να αχνοφαίνεται στο μέλλον, καθώς, όπως είναι γνωστό, το Κέντρο από το 2015 θα μετατραπεί σε νομικό πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και η λειτουργία του θα καλύπτεται από το Δημόσιο. Όμως, μέχρι τότε, η κατάσταση για τους εργαζόμενους παραμένει ιδιαίτερα δύσκολη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων του Ψυχολογικού Κέντρου, Κώστας Γιουβαντζίκ, επιβεβαιώνει την κατάσταση και σημειώνει ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα επιβίωσης. Χαρακτήρισε, μάλιστα, το γεγονός απαράδεκτο, παρότι όπως σημείωσε, ο Μητροπολίτης και το Δ.Σ. καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για την επίλυση του προβλήματος.

Παράλληλα, εξήρε τη στάση των εργαζομένων, οι οποίοι συνεχίζουν να εργάζονται χωρίς να αμείβονται.

Οι γονείς στέκονται στο πλευρό των εργαζομένων, που αγωνίζονται όπως αναφέρουν, για να διατηρήσουν ανοιχτό το Ψυχολογικό Κέντρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται μόλις για 9 άτομα που καλύπτουν την πλήρη λειτουργία του Κέντρου, το οποίο εκτός των άλλων, λειτουργεί ως οικοτροφείο τις 5 μέρες της εβδομάδας.

Με πληροφορίες από το xanthipress.gr

Επιμέλεια: Μανώλης Φουσκολαγουδάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης