Ξάνθη: Διάρρηξη σε χρυσοχοείο στο κέντρο της πόλης

Ξάνθη: Διάρρηξη σε χρυσοχοείο στο κέντρο της πόλης
Κινηματογραφική φαίνεται πως ήταν η διάρρηξη σε χρυσοχοείο στο κέντρο της Ξάνθης, με τους δράστες να χτυπούν αθόρυβα και να αφαιρούν χρυσαφικά και διάφορα τιμαλφή.

Πρόκειται για χρυσοχοείο που βρίσκεται επί της οδού 28ης Οκτωβρίου, λίγα μόλις μέτρα από την κεντρική πλατεία της πόλης και στο οποίο άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες εισήλθαν αφαιρώντας τα χρυσαφικά από τη βιτρίνα και τα ράφια του καταστήματος.Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις οι δράστες φαίνεται πως εισήλθαν μέσα στο κατάστημα με τη μέθοδο του ριφιφί, χρησιμοποιώντας ένα κλειστό ξενοδοχείο που βρίσκεται δίπλα ακριβώς στο χρυσοχοείο και η πόρτα του οποίου ήταν παραβιασμένη. Η κεντρική είσοδος του χρυσοχοείου δεν είχε παραβιαστεί, ενώ τα προστατευτικά εξωτερικά κάγκελα τέθηκαν εκτός λειτουργίας και δεν άνοιγαν, μιας και οι κλέφτες έκοψαν το ρεύμα.

Ωστόσο οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης βρέθηκε το βράδυ της Κυριακής έξω από το κατάστημά του, ενώ κλήθηκε η Πυροσβεστική η οποία με τη χρήση ηλεκτρικού πριονιού έσπασε τα προστατευτικά κάγκελα της επιχείρησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η αξία των χρυσαφικών που κατάφεραν να αποσπάσουν οι δράστες.

Πηγή: XanthiNea.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 12 Αυγούστου 2018, 22:34