Εφιαλτικές στιγμές έζησε, το πρωί της Κυριακής, ένας 64χρονος, ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια από τρεις κουκουλοφόρους, μέσα στο σπίτι του, στην Ξάνθη.

Όλα ξεκίνησαν όταν η 18χρονη γυναίκα, βουλγαρικής καταγωγής, που απασχολούσε ο άτυχος άνδρας ως οικιακή βοηθό, βοήθησε να μπουν μέσα στο σπίτι τρεις άνδρες με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, κρατώντας λοστούς και ρόπαλα. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για  έναν 32χρονο, έναν 25χρονο και έναν 31χρονο από την περιοχή, οι οποίοι αφού εισέβαλαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν τον 64χρονο, χτυπώντας τον σε διάφορα μέρη του σώματός του και στη συνέχεια άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ και τρεις ηλεκτρικές συσκευές, προτού τραπούν σε φυγή.

Η αστυνομική έρευνα αποκάλυψε την εμπλοκή της νεαρής οικιακής βοηθού, ενώ στα σπίτια των δύο εκ των δραστών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αναδιπλούμενο μαχαίρι, συνολικού μήκους 29 εκατοστών και μία σιδερογροθιά.

Σύμφωνα με το thrakitoday.com, ο 64χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και νοσηλεύεται. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι ο 32χρονος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για παράβαση της φορολογικής νομοθεσίας, ενώ σε βάρος του εκκρεμούν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις. 

Επιπλέον, ο 31χρονος έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης. 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης