Στην άμεση επιβολή προστίμων σε καταναλωτές που εντοπίστηκαν, προσφάτως, με παράνομες υδροληψίες προχωρά η ΔΕΥΑ του Δήμου Αβδήρων, στην Ξάνθη.

Όπως αναφέρει το thrakitoday.com, μετά από συνεχείς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες, εντοπίστηκαν αρκετές περιπτώσεις καταναλωτών -εντός των ορίων του Δήμου Αβδήρων- με παράνομες υδροληψίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται για πρόβλημα το όποιο το τελευταίο διάστημα απασχολεί τόσο τη δημοτική αρχή, όσο και την επιχείρηση, ενώ υπήρξε και σχετική εξαγγελία περί εξάλειψης του φαινομένου.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι έλεγχοι, κατά το προσεχές διάστημα, θα ενταθούν, με σκοπό την οριστική εξάλειψη τέτοιων παράνομων ενεργειών.

Την ίδια στιγμή η ΔΕΥΑ του Δήμου Αβδήρων, προχώρησε στις πρώτες διακοπές υδροδότησης σε καταναλωτές με μεγάλη ληξιπρόθεσμα υπόλοιπα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόκειται, όπως επισημαίνεται, για κακοπληρωτές οι οποίοι αν και έχουν την οικονομική δυνατότητα, δεν εμφανίζονται συνεπείς προς τις υποχρεώσεις τους, ενώ διευκρινίζεται πως οι διακοπές δεν αφορούν πολίτες που συγκαταλέγονται σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού ή δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να πληρώσουν.

«Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο οργανωμένα και συντεταγμένα στην περιοχή του Δήμου μας. Και θα συνεχίσει να συμβαίνει με στόχο την προστασία των συνεπών συμπολιτών μας και την ισότιμη αντιμετώπιση όλων. Όπως έχει ξεκαθαριστεί, οι συνάνθρωποί μας που ζουν υπό καθεστώς ανέχειας αντιμετωπίζονται από τη ΔΕΥΑΑ με κατανόηση και ελαστικότητα» τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης