Άλλη μία οικογενειακή τραγωδία, αυτή τη φορά στην Ξάνθη, αφήνει άφωνη την κοινή γνώμη. Ένας πατέρας, μουσουλμάνος στο θρήσκευμα, που αντιμετώπιζε αποδεδειγμένα ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε την κόρη του ηλικίας 18 ετών και στη συνέχεια κρεμάστηκε από ένα δένδρο σε παραπλήσιο δάσος.

Ο πατέρας άφησε σημείωμα. Έγραψε πώς σκότωσε την θυγατέρα του επειδή είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσυκλέτα. Αυτοκτόνησε με τα χέρια βουτηγμένα στο αίμα της κόρης του. Πρόκειται για απίστευτης αγριότητας τραγωδία όπου μακάβριος πρωταγωνιστής είναι προφανώς ένας διαταραγμένος άνθρωπος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας που είχε ψυχολογικά προβλήματα, νοσηλευόταν στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου Δράμας και φέρεται να είχε πάρει άδεια για τις γιορτές.

O 49χρονος πατέρας της βρέθηκε κρεμασμένος σε παρακείμενη δασική έκταση με τα χέρια του ματωμένα.  

H 18χρονη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε κρεμασμένος, άφησε σημείωμα όπου εξηγεί ότι το έκανε ο ίδιος επειδή η κόρη του είχε σχέσεις με νεαρό και επέβαινε σε μοτοσικλέτες, κάτι που ο ίδιος δεν ενέκρινε.



Βίαιος θάνατος αναφέρει ο Ιατροδικαστής

Επιτόπου βρέθηκε η Αστυνομία, που απέκλεισε το σημείο και ερευνά τις συνθήκες του περιστατικού και αναζητά το όπλο του φόνου.Ο πατέρας, που φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε

Ο Ιατροδικαστής Νίκος Κιφνίδης που εξέτασε τις δύο σωρούς, σε δήλωσή του στο xanthi2.gr αναφέρει ότι διαπίστωσε σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα της κοπέλας που προκλήθηκαν πιθανότατα από μαχαίρι.

Όπως σημειώνει ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος. «Περισσότερα στοιχεία για τις ακριβείς συνθήκες θανάτου θα υπάρξουν μετά τη νεκροτομή που θα γίνει αύριο» αναφέρει ο ιατροδικαστής.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκονται οι 4 αδελφές της κοπέλας, στις οποίες παρέχεται ψυχολογική υποστήριξη. Η μητέρα τους έχει πεθάνει αρκετά χρόνια πριν ενώ η άτυχη 18χρονη ήταν η μικρότερη και μόνη ανύπαντρη από τις αδερφές. 

Πηγή: xanthi2.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης