Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά τρεις φορές έχει πέσει θύμα ληστείας ο Χ.Κ., ιδιοκτήτης περιπτέρων, τους τελευταίους τρεις μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν συλλεχθεί, πρωταγωνιστές είναι μέλη της «συμμορίας με τα μαύρα», τη δράση της οποίας παρουσίασε χθες με εκτενές ρεπορτάζ το zougla.gr.

Το τελευταίο τους χτύπημα έγινε μόλις χθες. Στόχο τους το περίπτερο του Χ.Κ., το οποίο βρίσκεται επί της Γρηγορίου Λαμπράκη στο Κερατσίνι. Όπως είπε ο επιχειρηματίας μιλώντας στο zougla.gr, ήταν 05.15 τα ξημερώματα, όταν δύο άτομα προσέγγισαν το περίπτερό του και, αφού απείλησαν τον υπάλληλο, κατάφεραν να αποσπάσουν μόνο ένα κινητό τηλέφωνο.

Το zougla.gr εξασφάλισε video-ντοκουμέντο από την επίθεση

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως υποστηρίζει ο Χ.Κ., η λεία τους ήταν τόση μικρή λόγω των δρακόντειων μέτρων ασφαλείας που έχει λάβει μετά τις προηγούμενες δύο ένοπλες ληστείες που έγιναν σε βάρος του, αφού σε μία από αυτές έπαθε ολοκληρωτική καταστροφή της τάξεως των 25.000 ευρώ.

«Διαθέτω τρία περίπτερα. Ένα στον Κορυδαλλό, ένα στη Νίκαια και ένα στο Κερατσίνι. Και στα τρία έχουν κάνει ληστεία άτομα με τα ίδια χαρακτηριστικά. Την πρώτη φορά, πριν από τρεις μήνες, πέντε άτομα έφθασαν στο περίπτερο που βρίσκεται στον Κορυδαλλό και κρατώντας λοστούς απείλησαν τον υπάλληλο, τον έβγαλαν από το μπροστινό παράθυρο, τον ακινητοποίησαν με έναν κάβουρα και πήραν τα πάντα. Έπαθα ολοκληρωτική καταστροφή με τη ζημιά να φθάνει τα 25.000 ευρώ.

»Τη δεύτερη φορά στο στόχαστρό τους μπήκε το περίπτερο που βρίσκεται κοντά στο ”Κρατικό” της Νίκαιας. Επειδή μετά την πρώτη ληστεία τοποθέτησα σε όλες τις επιχειρήσεις μου αλεξίσφαιρα τζάμια και τριπλές κλειδαριές με πύρους, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν πολλά πράγματα. Πήραν μόνο 200 ευρώ. Χθες ήταν η τρίτη φορά που με έκλεψαν. Τρία άτομα πλησίασαν τα ξημερώματα το περίπτερο που διαθέτω στο Κερατσίνι και, ευτυχώς, κατάφεραν να αποσπάσουν μόνο το κινητό τηλέφωνο του υπαλλήλου γιατί ήταν εκτεθειμένο» σημείωσε.

Δείτε video-ντοκουμέντο από τη ληστεία που σημειώθηκε στη Νίκαια στις αρχές Οκτωβρίου

Παράλληλα, ο επαγγελματίας εξέφρασε την απογοήτευσή του για τον τρόπο με τον οποίο η αστυνομία αντιμετωπίζει τέτοιου είδους περιστατικά. «Η αστυνόμευση είναι ελλιπής. Ακόμη και όταν αναφέρουν τέτοια συμβάντα στην αστυνομία, το θεωρούν τόσο σύνηθες, που δεν κάνουν τον κόπο να το καταγράψουν. Γενικά δείχνουν μία στάση αδιαφορίας» πρόσθεσε.

Ακούστε τις δηλώσεις του επιχειρηματία

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο από την πρώτη ληστεία στον Κορυδαλλό 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης