Νέα ληστεία εις βάρος κοσμηματοπώλη συνέβη χθες στο Ελληνικό, λίγο μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας Έκθεσης Συλλόγου Χρυσοχοΐας, που πραγματοποιήθηκε στο πρώην ανατολικό αεροδρόμιο.

Λίγες μόνο ημέρες μετά τη ληστεία εις βάρος του 57χρονου κοσμηματοπώλη από την Άνω Γλυφάδα, ο οποίος οδηγήθηκε στο απονενοημένο διάβημα, η «σπείρα των χρυσοχόων», όπως την αποκαλεί η αστυνομία, ξαναχτύπησε. Αυτήν τη φορά θύμα της ήταν ένας 66χρονος χρυσοχόος, ο οποίος με το τέλος της έκθεσης τοποθέτησε δύο βαλίτσες με κοσμήματα στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου του, για να τα μεταφέρει στο κατάστημά του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μάλιστα αρνήθηκε τη συνοδεία των σεκιούριτι, που είχαν αναλάβει την ασφάλεια της έκθεσης, επειδή το κατάστημά του ήταν πολύ κοντά. Αποτέλεσμα ήταν στην οδό Αφροδίτης στο Ελληνικό, οι ληστές να του κλείσουν το δρόμο και με την απειλή όπλων να του αφαιρέσουν τις δύο βαλίτσες, οι οποίες περιείχαν τιμαλφή αξίας περίπου 300.000 ευρώ.

Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι δράστες είναι οι ίδιοι με αυτούς που έκλεψαν την προηγούμενη εβδομάδα στον 57χρονο από την Άνω Γλυφάδα.

(Πρώτη καταχώρηση: 11 Φεβρουαρίου 2009, 09:58)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης