Με την ψυχή τους διασκέδασαν, παρά την έντονη βροχόπτωση, όσοι παρευρέθησαν στο φημισμένο καρναβάλι της Ξάνθης. Χιλιάδες καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στους δρόμους της πόλης και συμμετείχαν στη ζωντανή και κεφάτη παρέλαση, δίνοντας το δικό τους στίγμα.

Με αρκετά γρήγορο ρυθμό, σε σχέση με προηγούμενες χρονιές όπως αναφέρει το xanthipress, και έντονο παλμό και κέφι, κάτω από τους ήχους της μουσικής που διάλεξαν η Ράνια Κωστάκη και ο Μπάμπης Δαργανάκης, καρναβαλιστές από την Ξάνθη, την Κομοτηνή, την Καβάλα αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα πραγματοποίησαν μια εξαιρετική παρέλαση με χρώμα, φαντασία, χιούμορ αλλά και αρκετό… ποδόσφαιρο, καθώς το θέμα της ήταν το Mundial του Καρναβαλιού!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Βασίλισσα του καρναβαλιού της Ξάνθης ήταν η Ευαγγελία Αραβανή, η οποία βρέθηκε στο σχετικό άρμα, αν και με ομπρέλα, ενώ στην παρέλαση συμμετείχαν, ιδιωτικά, αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες και πολιτικοί.

Στην παρέλαση βρέθηκε και η Έλενα Ράπτη με την ομάδα της, εκπροσωπώντας την πρωτοβουλία «Ένα στα Πέντε» ενάντια στην παιδική σεξουαλική παρενόχληση.


Η Ευαγγελία Αραβανή ήταν η φετινή Βασίλισσα του Καρναβαλιού της Ξάνθης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Η Έλενα Ράπτη βρέθηκε στην παρέλαση με την ομάδα της, εκπροσωπώντας την πρωτοβουλία «Ένα στα Πέντε» ενάντια στην παιδική σεξουαλική παρενόχληση



Πηγή: xanthipress.gr
Επιμέλεια: Χρύσα Λουγιάκη

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης