Το ενδεχόμενο του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ ατόμων που εμπλέκονται σε κυκλώματα της νύχτας εξετάζει η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης, ως πιθανό κίνητρο για το χτύπημα που σημειώθηκε χθες το βράδυ έξω από γυμναστήριο στο Κορδελιό.

Αστυνομικοί κύκλοι εκτιμούν ότι η επίθεση, κατά την οποία τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα -δύο Έλληνες και δύο ομογενείς από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης- είχε προειδοποιητικό χαρακτήρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήδη, αστυνομικοί του Tμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ερευνούν εάν τα θύματα ή κάποιο απ’ αυτά έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις που συνδέονται με τη νύχτα.

Η αιματηρή επίθεση σημειώθηκε γύρω στις 19.20 επί της οδού Θεοδωρίδη, όταν δύο άγνωστοι, που επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού και φορούσαν κράνη, πλησίασαν το γυμναστήριο, έξω από το οποίο βρίσκονταν εκείνη την ώρα τα τέσσερα άτομα (ηλικίας 18 έως 35 ετών).

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, ο συνεπιβάτης της μοτοσικλέτας έβαλε με πυροβόλο όπλο εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τους τραυματίσει. Αμέσως μετά, η μηχανή ανέπτυξε ταχύτητα και χάθηκε στους γύρω δρόμους, ενώ από το σημείο περισυνελέγησαν επτά κάλυκες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τρία από τα θύματα φέρουν τραύματα στα πόδια και το τέταρτο στην πλάτη. Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ότι δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή τους.

Από την εξέτασή τους αναμένεται να προκύψουν στοιχεία που θα συμβάλλουν στη διαλεύκανση της υπόθεσης και θα οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης