Ανοίγει τις πύλες της απόψε η 17η έκθεση αγροτουρισμού που οργανώνει ο Δήμος Επιδαύρου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η έκθεση, η οποία θα διαρκέσει έως τις 27 Ιουλίου, λειτουργεί στο λιμάνι της Παλαιάς Επιδαύρου κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, από τις 19.00 έως τα μεσάνυχτα, και πλαισιώνεται από ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις και δρώμενα που πραγματοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σήμερα το βράδυ, μετά την τελετή των εγκαινίων θα ακολουθήσει μουσικό πρόγραμμα με τραγούδια από τη δημοτική χορωδία Επιδαύρου και στη συνέχεια θα παρουσιαστεί ένα αφιέρωμα στη μνήμη της Μελίνας Μερκούρη, με προβολή ντοκιμαντέρ από τη ζωή και τη δράση της μεγάλης ηθοποιού και πολιτικού.

Το Σάββατο, στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί ημερίδα για το ελαιόλαδο και η Ομάδα Οικοτεχνίας Λυγουριού θα παρουσιάσει παρασκευή παραδοσιακού σαπουνιού.

Οι επισκέπτες της έκθεσης, η οποία αποτελεί πλέον θεσμό, εκτός από την περιήγηση στα περίπτερα, έχουν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με παραγωγούς και παράλληλα να προμηθευτούν εξαιρετικής ποιότητας παραδοσιακά προϊόντα από όλη την Πελοπόννησο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης