Ξεκινάει η λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 14:54
Ξεκινάει η λειτουργία του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων
Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο καιρός για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων, αφού φέτος θα γιορτάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά στα λευκά μαζί με τους χιονοδρόμους και τους φίλους του βουνού!

Από την Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου, ξεκινάει η λειτουργία των αναβατήρων και των πιστών και μάλιστα με εξαιρετικές συνθήκες χιονοδρομίας, με φρέσκο χιόνι αλλά και λιακάδες, όπως φαίνεται από τις μετεωρολογικές προβλέψεις για τις ημέρες των Χριστουγέννων.

Στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων θα απολαύσετε τις 12 πίστες για όλα τα επίπεδα που το κάνουν ιδανικό για όλους! Αρχάριοι σκιέρ, snowboarders, παιδιά κάθε ηλικίας, οπαδοί του off-pistes, αλλά ακόμα και όσοι αγαπούν το βουνό και επιθυμούν μια χαλαρή περιπέτεια στη φύση θα βρουν ακριβώς αυτό που θέλουν.

Σε λειτουργία από την αρχή της σεζόν θα είναι το SNOW PARK, το μεγαλύτερο και πιο οργανωμένο σε όλη την Ελλάδα, που πρόσφερει την απόλυτη εμπειρία για freestyle ski και snowboard! Η χρήση του snow park είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλους, με την έκδοση του εισιτηρίου του χιονοδρομικού. Λειτουργούν επίσης σχολές σκι και snowboard, με τις οποίες μπορούν οι επισκέπτες να κάνουν μαθήματα για όλα τα επίπεδα.

Με την έναρξη της φετινής σεζόν ξεκινούν παράλληλα και τα SNOW BUS, τα πολυτελή πούλμαν της εταιρείας Amphitrion που εκτελούν προγραμματισμένα δρομολόγια από Αθήνα και Κόρινθο για το χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή, καθ' όλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου.

Το κόστος της μεταφοράς από Αθήνα είναι 15 ευρώ με επιστροφή ή 30 ευρώ για τη μεταφορά και το εισιτήριο του χιονοδρομικού (ski pass). Σας εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις στην ενοικίαση εξοπλισμού και τα μαθήματα σκι. Κρατήσεις στο www.amphitrion-skiing.com.

Αντίστοιχα, για τους επισκέπτες από την Πάτρα, το SNOW BUS θα ξεκινήσει στις 15 Ιανουαρίου και την οργάνωση έχει αναλάβει η εταιρεία G-Slamon, που είναι ο συνεργάτης του χιονοδρομικού Καλαβρύτων στην Πάτρα. Τα προγραμματισμένα δρομολόγια είναι κάθε Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή καθ' όλη τη διάρκεια της χιονοδρομικής περιόδου. Το κόστος της μεταφοράς από Πάτρα είναι 12 ευρώ με επιστροφή και εξασφαλίζει σημαντικές εκπτώσεις στο εισιτήριο του χιονοδρομικού, την ενοικίαση εξοπλισμού και τα μαθήματα σκι.

Το chalet στη βάση του βουνού άνοιξε και πλέον λειτουργεί υπό τη διεύθυνση του χιονοδρομικού κέντρου Καλαβρύτων, όπου μπορείτε να απολαύσετε ζεστά ροφήματα με θέα τις χιονισμένες κορυφές του Χελμού. Σε λειτουργία θα είναι και η καντίνα στη Β. Λάκκα.

Για 2η συνεχή χρονιά θα υπάρχει το προνομιακό πακέτο all inclusive ski Kalavrita που εξασφαλίζει διαμονή, διατροφή, εισιτήριο για το χιονοδρομικό και ενοικίαση εξοπλισμού μόνο από 55 ευρώ το άτομο. Το πακέτο ισχύει για τις καθημερινές από Κυριακή έως και Πέμπτη και συνεργάζονται για το πρόγραμμα αυτό το καλύτερο ξενοδοχείο και οι καλύτερες ταβέρνες της περιοχής.

Επιμέλεια: Δήμητρα Μπιλάλη

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2011, 16:01