Παρουσία πλήθους κόσμου ξεκίνησε τη λειτουργία της η Ακαδημία Πολιτών-Λαϊκό Πανεπιστήμιο στη Λάρισα, ενώ οι εγγραφές έχουν ήδη ξεπεράσει τις 320.

Ο πρώτος κύκλος διαλέξεων θα αφορά στον τομέα της ψυχολογίας και τα σεμινάρια θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα μέχρι και τις 16 Ιουνίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά το τέλος των διαλέξεων- μαθημάτων θα χορηγούνται στους ακροατές που τις παρακολούθησαν με συνέπεια σχετικά πιστοποιητικά παρακολούθησης.

Παράλληλα με τις διαλέξεις, θα διοργανωθούν βιωματικά σεμινάρια, πολιτιστικές εκδηλώσεις, επιμορφωτικές εκδρομές, που θα συντείνουν στη διαμόρφωση της κοινωνίας της γνώσης.

Τα έσοδα από τη λειτουργία του Λαϊκού Πανεπιστημίου θα διατεθούν για πολιτιστικές εκδηλώσεις και συνέδρια που θα διοργανωθούν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μεταξύ άλλων, οι κύκλοι των διαλέξεων θα αφορούν στην Ιατρική, την Τέχνη και τον Πολιτισμό, την Ψυχολογία, την Ιστορία, τη Λογοτεχνία, τη Φιλοσοφία, τη Δημοσιογραφία, τη Φυσική και άλλες γνωστικές ενότητες.

Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλους όσους έχουν τη διάθεση να τα παρακολουθήσουν και για τη συμμετοχή γίνεται άπαξ καταβολή του ποσού των 80 ευρώ για 26 εβδομαδιαίες συναντήσεις. Η όλη προσπάθεια είναι αυτοχρηματοδοτούμενη.

   

   

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης