Από τη Δευτέρα 8 Απριλίου ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για τις Παιδικές Εξοχές του Δήμου Αθηναίων στον ‘Αγιο Ανδρέα, ενώ για το αντίστοιχο πρόγραμμα της τρίτης ηλικίας στις 14 Μαΐου. Η παιδική θερινή κατασκηνωτική περίοδος αφορά ηλικίες 6 έως 15 ετών και δικαιούχοι για δωρεάν συμμετοχή είναι τα παιδιά δημοτών, κατοίκων και δημοτικών υπαλλήλων του δήμου Αθηναίων.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται στις επτά Δημοτικές Κοινότητες, μόνο από τους γονείς ή τους έχοντες την επιμέλεια με δικαστική απόφαση, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν υποχρεωτικά την αστυνομική τους ταυτότητα πέραν των απαραίτητων δικαιολογητικών και ολοκληρώνονται στις 13 Μαΐου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι κατασκηνωτικές περίοδοι για τα παιδιά είναι τρεις: Στην Α’ Κατασκηνωτική Περίοδο που ξεκινά τη Δευτέρα 26 Ιουνίου και ολοκληρώνεται τη Δευτέρα 8 Ιουλίου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών δηλαδή γεννημένα μεταξύ 2007-2013.

Στη Β’ Κατασκηνωτική Περίοδο που ξεκινά την Πέμπτη 11 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Πέμπτη 25 Ιουλίουδικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών δηλαδή γεννημένα μεταξύ 2007-2013.

Στη Γ’ Κατασκηνωτική Περίοδο που ξεκινά την Κυριακή 28 Ιουλίου και ολοκληρώνεται την Κυριακή 11 Αυγούστου, δικαίωμα συμμετοχής έχουν επίσης παιδιά ηλικίας 13 έως 15 ετών, δηλαδή γεννημένα μεταξύ 2004-2006.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για το πρόγραμμα που αφορά όσους έχουν συμπληρώσει το 60ο έτος της ηλικίας τους η κατασκηνωτική περίοδος είναι από την Κυριακή 27 Αυγούστου έως την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου. Δικαιούχοι κατά προτεραιότητα είναι δημότες και κάτοικοι του δήμου Αθηναίων, καθώς και συνταξιούχοι δημοτικοί υπάλληλοι και γονείς εν ενεργεία δημοτικών υπαλλήλων.

Οι εγγραφές για συμμετοχή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα της τρίτης ηλικίας ξεκινούν στις 14 Μαΐου και ολοκληρώνονται στις 13 Ιουνίου.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης