Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του δήμου Θεσσαλονίκης

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012, 20:11
Ξεκινούν οι εγγραφές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του δήμου Θεσσαλονίκης
Ξεκινούν στις 24 Σεπτεμβρίου οι εγγραφές στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του δήμου Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για κύκλους διαλέξεων που πραγματοποιούν περισσότεροι από εξήντα πανεπιστημιακοί δάσκαλοι του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου Μακεδονίας ανεξάρτητοι ερευνητές και ειδικοί σε επιμέρους αντικείμενα.
Για το τρέχον εξάμηνο έχουν προγραμματιστεί οι θεματικοί κύκλοι κρίση, κοινοτικές δομές αλληλεγγύης και κοινωνία των πολιτών, τα δικαιώματα του ανθρώπου μπροστά στην οικονομική και κοινωνική κρίση, νέα Μέσα: Επικοινωνία-Κοινωνία-Πολιτισμός, εξάρτηση-απεξάρτηση: μύθοι και πραγματικότητα, η Θεσσαλονίκη μέσα από τα μουσεία της.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του Ανοιχτού Πανεπιστημίου, στο Θέατρο Κήπου (Πλατεία Χ.Α.Ν.Θ.), κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από 9πμ έως τη 1μμ. Στους κύκλους των διαλέξεων έχουν δικαίωμα εγγραφής οι ενήλικες ενδιαφερόμενοι άνω των 18 ετών, οι οποίοι μπορούν να παρακολουθήσουν μέχρι δύο κύκλους. Μετά το τέλος του προγράμματος χορηγείται βεβαίωση εγγραφής στους κύκλους των διαλέξεων. Η εγγραφή σε κάθε κύκλο σπουδών ανέρχεται στο ποσό των 5 ευρώ.

Eπιμέλεια: Χρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012, 20:11