Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων

Ξεκινούν οι αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αθηναίων
Ξεκινούν σήμερα οι αιτήσεις για νέες εγγραφές παιδιών στους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους για την περίοδο 2015-2016 στην Κεντρική Υπηρεσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (στη συμβολή των οδών Ρόδου 181 & Σερήνου στα Σεπόλια, στον 4ο όροφο, Αίθουσα Διοικητικού Συμβουλίου), σύμφωνα με αλφαβητικό πίνακα που καταρτίστηκε βάσει επωνύμου.

Η σχετική ανακοίνωση με τον αλφαβητικό πίνακα, το έντυπο της αίτησης και το χρονοδιάγραμμα υποβολής των αιτήσεων βρίσκονται στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου στην ιστοσελίδα του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών (www.dbda.gr), στην ιστοσελίδα του Δήμου Αθηναίων (www.cityofathens.gr), στα ΚΕΠ και τα ΣΕΔ του δήμου, καθώς επίσης και στους παιδικούς σταθμούς του βρεφοκομείου.

Παράλληλα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στα ΚΕΠ και στα ΣΕΔ του Δήμου Αθηναίων καθώς επίσης και συστημένα ή με courier επί αποδείξει, στο Τμήμα Επιλογής αιτήσεων & παρακολούθησης εγγραφών, Ρόδου 181 & Σερήνου.

Όσοι επιλέξουν να καταθέσουν τις αιτήσεις τους με τον παραπάνω τρόπο δεν θα παραλαμβάνουν αποδεικτικό παραλαβής και μοριοδότησης της αίτησής τους.

Οι αιτήσεις που κατατίθενται μέσω ΚΕΠ, ΣΕΔ, συστημένες ή με courier επί αποδείξει θα πρέπει να έχουν κατατεθεί το αργότερο έως τις 5 Ιουνίου 2015.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 18 Μαΐου 2015, 09:43