Οριστικά από τις 27 Ιουλίου ξεκινούν τα δρομολόγια του «Νήσος Μύκονος» στη γραμμή Πειραιάς – Σάμος και η ακτοπλοϊκή σύνδεση του νομού της Σάμου ενισχύεται με ένα υπερσύχρονο πλοίο.

Το πλοίο της Hellenic Seaways θα εκτελεί δρομολόγια μέχρι και τις 9 Σεπτεμβρίου. Ο τερματικός σταθμός δεν είναι το Καρλόβασι, όπως είχε ανακοινωθεί πριν από αρκετές ημέρες, αλλά το Βαθύ. Επίσης, στα λιμάνια προσέγγισης του πλοίου δεν περιλαμβάνεται ο Άγιος Κήρυκος, αλλά ούτε και το λιμάνι των Φούρνων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, το πλοίο θα αναχωρεί κάθε Δευτέρα – Τρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή στις 21:30 από τον Πειραιά με προορισμό τη Σύρο, τη Μύκονο, τον Εύδηλο, το Καρλόβασι και τερματικό σταθμό το Βαθύ. Η ώρα άφιξης θα είναι στις 06:50.

Η αναχώρηση του πλοίου από το Βαθύ θα είναι κάθε Τρίτη – Τετάρτη – Παρασκευή στις 09:00 με προορισμό το Καρλόβασι, τον Εύδηλο, τη Μύκονο, τη Σύρο και τον Πειραιά και ώρα άφιξης στις 18.15.

Το πλοίο κάθε Κυριακή θα αναχωρεί στις 13.30 από Βαθύ για Καρλόβασι, Εύδηλο, Μύκονο, Σύρο και τελικό προορισμό τον Πειραιά και ώρα άφιξης τις 22:45.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, από 21/08/2012 έως 09/09/2012 το πλοίο θα αναχωρεί από τον Πειραιά κάθε Τρίτη – Πέμπτη – Σάββατο στις 14:00 με προορισμό τη Σύρο, τη Μύκονο, τον Εύδηλο, το Καρλόβασι και τελικό προορισμό το Βαθύ και ώρα άφιξης 00:40.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης