Εγκρίθηκε από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας το αποτέλεσμα της δημοπρασίας για τη συντήρηση οδοποιίας του Εθνικού Οδικού Δικτύου της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, με προϋπολογισμό 850.000 ευρώ και πλέον ξεκινούν άμεσα οι εργασίες αποκατάστασης του οδοστρώματος σε σημεία που χρήζουν άμεσης παρέμβασης.

Επιπλέον, κατά τη συνεδρίαση στην οποία προήδρευσε ο Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών και Αξιοποίησης Περιουσίας Λάμπης Αριστειδόπουλος εγκρίθηκε η δημοπράτηση, οι όροι και η συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Εργασίες συντήρησης Ηλεκτροφωτισμού και Ηλεκτρομηχανολογικών Εγκαταστάσεων Σηράγγων του Εθνικού Οδικού Δικτύου Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για την περίοδο 2014-2015», προϋπολογισμού 50.000 ευρώ, καθώς και ο φάκελος του έργου, τα τεύχη δημοπράτησης, η προκήρυξη και η συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία του έργου

 «Συμπληρωματικές μελέτες του έργου: Βελτίωση Ε.Ο Γαστούνη – Βαρθολομιού – Λ. Κυλλήνης», ποσού 108.000 ευρώ. Κατά τη 13η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής δόθηκε η έγκριση και για επιπλέον έργα και συγκεκριμένα: – Έγκριση δημοπράτησης – όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού του έργου: Ολοκλήρωση αντιπλημμυρικών έργων σε ποταμούς και χειμάρρους Ν. Ηλείας υποέργο: Καθαρισμός ποταμού Ιαρδανου στα όρια του Δήμου Πύργου, προυπολογισμού 651.470 ευρώ,

Έγκριση αποτελέσματος δημοπρασίας για την ανάθεση εκτέλεσης των εργασιών του έργου: «Επείγοντα μέτρα αποκατάστασης κατολισθήσεων και προστασίας πρανών της παράκαμψης Αρχ. Ολυμπίας» προϋπολογισμού μελέτης 450.000 ευρώ, – Έγκριση δημοπράτησης – όρων δημοπράτησης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού για το έργο «Ηλεκτροφωτισμός Κόμβων στην Ε.Ο. από Παράκαμψη Δάφνης – Παράκαμψη Κεραμιδιάς», προϋπολογισμού 120.000 ευρώ – Έγκριση φακέλου έργου ,τευχών δημοπράτησης, προκήρυξης και συγκρότηση επιτροπής διαγωνισμού με ανοικτή διαδικασία του άρθρου 7 του Ν.3316/2005 της μελέτης με τίτλο: «Μελέτη οριοθέτησης ποταμών και χειμάρρων Ν. Ηλείας», ποσού 123.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης