Στην ανακρίτρια προσήχθη και ο τρίτος κατηγορούμενος για τη δολοφονία των αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ, ο οποίος αρνείται την εμπλοκή του.

Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη των δραστών την επόμενη κιόλας ημέρα της συμπλοκής στο Ρέντη, ύστερα από πληροφορίες για τα ψευδώνυμά τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άκρη του νήματος ωστόσο άρχισε να ξετυλίγεται ύστερα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου και το σήμα από τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας, που επιβεβαίωσε τη διαδρομή που ακολούθησαν οι δράστες από το Μενίδι έως τον Ρέντη.

Η συχνή τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν πριν και μετά τη ληστεία οι δράστες αξιοποιήθηκαν από την αστυνομία, παρά το γεγονός ότι οι κατηγορούμενοι για να αποφύγουν τον εντοπισμό τους άλλαξαν κινητά τηλέφωνα.

Αμέσως μετά τη δολοφονία των αστυνομικών, έκλεισαν ραντεβού στη λαχαναγορά του Ρέντη και στη συνέχεια πήγαν στο σπίτι του βασικού κατηγορουμένου στη Βαρυμπόμπη, όπου μετέβη ο γιατρός που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον τέταρτο δράστη που είχε τραυματιστεί και καταζητείται.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να αναφερθεί, ότι ο βασικός κατηγορούμενος αρνήθηκε να απολογηθεί προανακριτικά, παρά το γεγονός ότι σε συγκατηγορούμενό του κατονομάζει έτερο συγκατηγορούμενο ως τον δολοφόνο.

Ωστόσο, το άτομο αυτό από την πλευρά του κατηγορεί δύο άλλα άτομα, ο ένας εκ των οποίων συνελήφθη χθες.

Εν τω μεταξύ οι 10 κατηγορούμενοι για την υπόθεση πήραν προθεσμία για την απολογία τους μέχρι αύριο, ενώ οι υπόλοιποι δύο που αντιμετώπισαν κατηγορίες για προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών προς ιδία χρήση, απολογήθηκαν και αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης