Στα γραφεία της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής βίας βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή η 22χρονη η οποία έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από αγνώστους στο Ίλιον.

Οι χούλιγκαν κατέγραψαν τα «κατορθώματά» τους με κινητό τηλέφωνο, ώστε να έχουν και τις σχετικές αποδείξεις. Η νεαρή, η οποία θεωρείται ακόμη ένα θύμα της οπαδικής βίας, δεν έχει συγκρατήσει λεπτομέρειες από το βίαιο περιστατικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να έχει περιγράψει το περιστατικό ως έξης: «Ήταν ένα τυχαίο περιστατικό. Με είδαν στον δρόμο και μου επιτέθηκαν. Μου πήραν το τσαντάκι μου και άρχισαν να με κλοτσούν. Δεν κατάφερα να αναγνωρίσω κανέναν από τους δράστες, καθώς ήμουν πεσμένη στον δρόμο και προσπαθούσα να προφυλαχθώ. Δεν ξέρω γιατί το κατέγραψαν με το κινητό τους τηλέφωνο. Όταν έφυγαν και κατάφερα να σηκωθώ, ειδοποίησα την αστυνομία. Παρακολουθώ ποδόσφαιρο, όλοι μας έχουμε μια αγαπημένη ομάδα».

Οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής βίας στη συνέχεια πήραν τη γραπτή της κατάθεση επιμένοντας σε λεπτομέρειες που θα μπορούσαν να τους δώσουν κάποια στοιχεία για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες, από την ημέρα που πήραν στα χέρια τους τη σχετική δικογραφία έχουν ξεκινήσει παράλληλες κινήσεις, ώστε να φτάσουν στην ταυτοποίηση των δραστών.

Ζougla Newsroom

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης