Πάτρα: Ξυλοκόπησαν και πέταξαν ανήλικη στα σκουπίδια

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 10:57
Πάτρα: Ξυλοκόπησαν και πέταξαν ανήλικη στα σκουπίδια
Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού μιας ανήλικης στην Πάτρα το βράδυ της Τετάρτης, την οποία, μετά τον ξυλοδαρμό της, οι δράστες πέταξαν δίπλα σε κάδο απορριμμάτων!

Όπως διαβάζουμε στο dete.gr, περαστικοί είδαν ένα αυτοκίνητο σκούρου χρώματος να φρενάρει απότομα στην οδό Ανθείας μπροστά από τους κάδους απορριμμάτων. Στη συνέχεια, οι επιβάτες του άνοιξαν την πόρτα του συνοδηγού και πέταξαν κάτι έξω. Ο οδηγός έκλεισε με δύναμη την πόρτα, έβαλε ξανά μπροστά τη μηχανή κι έφυγε με μεγάλη ταχύτητα. Όλοι πίστεψαν ότι μάλλον θα ήταν κάποιος που απλώς πέταξε μια σακούλα απορριμμάτων δίπλα στους κάδους.

Όταν όμως το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από το σημείο, όσοι είχαν παραμείνει διέκριναν μες το σκοτάδι κάτι να κινείται ακριβώς δίπλα στον κάδο. Όταν πλησίασαν έμειναν έκπληκτοι, διαπιστώνοντας ότι επρόκειτο για μια νεαρή γυναίκα.

Οι περαστικοί έσπευσαν να τη συνεφέρουν και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για μία ανήλικη, η οποία έφερε μώλωπες στο πρόσωπο και το σώμα.

Όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα «Κόσμος» της Πάτρας, της πρόσφεραν νερό και, αφού κατάφεραν να επανακτήσει τις αισθήσεις της, την οδήγησαν στο σπίτι της που βρισκόταν στην περιοχή. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ανήλικη γνώριζε τον δράστη. Πρόκειται για νεαρό αλλοδαπό ρουμανικής καταγωγής, τον οποίο λέγεται πως είχε γνωρίσει μέσω του facebook. Στην αρχή έστελναν μηνύματα ο ένας στον άλλον και μετά άρχισαν τις συνομιλίες.

Πολύ γρήγορα ξεκίνησαν και οι μεταξύ τους συναντήσεις. Ο αλλοδαπός άρχισε να την υποδέχεται στο σπίτι φίλων του και προσπαθούσε με κάθε τρόπο να την πείσει να συνευρεθούν ερωτικά. Η ίδια ήταν ανένδοτη, μέχρι που εκείνο το βράδυ ο νεαρός θόλωσε και της επιτέθηκε ενώ βρίσκονταν μέσα στο αυτοκίνητο με φίλους.

Πάντως, στην Ασφάλεια δεν έχει γίνει ακόμα καταγγελία. Δεν αποκλείεται, ωστόσο, πολύ σύντομα να υπάρξουν εξελίξεις.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012, 11:33