Μία επίπληξη στάθηκε η αφορμή να ξεσπάσει «θερμό επεισόδιο» στο χιονοδρομικό κέντρο του Πηλίου.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr., προπονητής του χειμερινού αθλήματος ζήτησε από παρέα τριών σκιέρ να μην παραβιάσουν τον χώρο σήμανσης του χιονοδρομικού, γιατί ενοχλούσαν την προπόνηση αθλήτριάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρέα, σύμφωνα με την ίδια πηγή, εκνευρίστηκε αρκετά και επιτέθηκε στον προπονητή, χτυπώντας τον με κλοτσιές και μπουνιές.

Ο λόγος για έναν 30χρονο και έναν 28χρονο, οι οποίοι καταδικάστηκαν σε δεύτερο βαθμό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε φυλάκιση 12 μηνών για πρόκληση απλής σωματικής βλάβης, καθώς και για έναν 32χρονο, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης έξι μηνών για άμεση συνέργεια, ποινές που είχαν επιβληθεί και πρωτόδικα, με τριετή αναστολή.

Το επεισόδιο είχε σημειωθεί στις 23 Φεβρουαρίου του 2012, όταν Σέρβος προπονητής σκι χρησιμοποιούσε πίστα του χιονοδρομικού για τις ανάγκες αθλήτριας του. Στον χώρο υπήρχαν κορδέλες που τον οριοθετούσαν και οι τρεις άνδρες ήθελαν να μπουν για να κάνουν σκι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο προπονητής τούς είπε ότι ενοχλούσαν και τους ζήτησε να φύγουν. Οι τρεις άνδρες αρνήθηκαν και έτσι οι τόνοι ανέβηκαν μεταξύ των δύο πλευρών, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης