Σε κατάσταση σοκ βρέθηκε μία 14χρονη κοπέλα προ ημερών στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, η οποία προηγουμένως ξυλοκοπήθηκε από τον πατέρα της στη μέση του δρόμου.

Το επεισόδιο, όπως αναφέρει η εφημερίδα ΑΝΑΤΟΛΗ, σημειώθηκε γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου σ’ ένα από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Ο 38χρονος πατέρας αναζητούσε την έφηβη κόρη του κι όταν την εντόπισε στην οδό Ρούσου Κουνδούρου της επιτέθηκε με μανία βιαιοπραγώντας εις βάρος της.
Το κορίτσι από τα κτυπήματα έπεσε στο έδαφος. Παρά την πτώση, ο πατέρας δεν πτοήθηκε και συνέχισε τα κτυπήματα, σύμφωνα με τα τις μαρτυρίες περαστικών.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως νεαροί μαθητές κατάφεραν να ξεπεράσουν το αρχικό σοκ και προσπάθησαν να γλιτώσουν την κοπέλα από τον ξυλοδαρμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, τράβηξαν στην κυριολεξία τον πατέρα πάνω από το παιδί. Η κοπέλα στον πανικό της βρήκε τελικά καταφύγιο σε διερχόμενο όχημα που οδηγούσε μια γυναίκα.
Στο σημείο έσπευσε άμεσα η περίπολος της ομάδας «Δίας» και συνέλαβε τον αλβανικής καταγωγής πάτερα ο οποίος δεν είχε μαζί του άδεια παραμονής και τα απαραίτητα έγγραφα και ως εκ τούτου οδηγήθηκε στο κρατητήριο.
Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα στη συνέχεια τόνιζαν πως η κοπέλα «έφευγε από το σπίτι και γυρνούσε όποτε εκείνη ήθελε, χωρίς να δίνει λογαριασμό».

Πάντως, παρά την διαδικασία του αυτόφωρου, ο άνδρας κρατήθηκε μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής και ακολούθως αφέθηκε ελεύθερος με εντολή Εισαγγελέα προκειμένου να παραπεμφθεί σε τακτική δίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης