Τα πήραν όλα κι έφυγαν

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012, 02:51
Τα πήραν όλα κι έφυγαν
Την αλουμινένια πόρτα και το παράθυρο του λυόμενου κτηρίου που βρίσκεται εντός του εκθεσιακού κέντρου Άρτας έβαλαν στο μάτι άγνωστοι, οι οποίοι αφού τα ξήλωσαν, τα φόρτωσαν και έφυγαν.

Το περιστατικό έγινε γρήγορα αντιληπτό αφού στο εκθεσιακό κέντρο διοργανώθηκαν την Καθαρά Δευτέρα τα Κούλουμα από το Δήμο Αρταίων και αποτέλεσε προορισμό για πολλούς επισκέπτες. Το κτήριο χρησιμοποιείται κατά την περίοδο της εμποροπανήγυρης και μέσα, απ' ότι ειπώθηκε, δεν υπήρχαν άλλα αντικείμενα.

Από τους αρμόδιους ενημερώθηκε η Aστυνομία η οποία διενεργεί προανάκριση.

«Αυτή η κρίση μας γυρίζει σε άλλες εποχές και πρέπει να πάρουμε τα μέτρα μας, φοβάμαι ότι θα έχουμε και χειρότερα επεισόδια. Δεν υπήρχε κάτι μέσα αλλά το να σηκώσεις τις πόρτες και τα παράθυρα να τα πάρεις αυτό είναι κάτι τραβηγμένο», σημείωσε ο Δήμαρχος Αρταίων, Γιάννης Παπαλέξης.

«Ήρθε η Αστυνομία, το δηλώσαμε, θα κάνει κάποιο έλεγχο. Πιθανόν είναι οι γνωστοί άγνωστοι που κάνουν αυτά, διότι τα υλικά αυτά έχουν λεφτά και τα παίρνουν και τα πουλάνε για ανακύκλωση και όχι μόνο. Και τα καλώδια πολλές φορές τα κλέβουν για να πάρουν τον χαλκό. Πρέπει λοιπόν και οι πολίτες πλέον να είναι πάρα πολύ προσεχτικοί», πρόσθεσε.

Πηγή: epiruspost.gr

Επιμέλεια: Μάριος Βελέντζας

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2012, 02:51