Μόρια: Κτηνοτρόφοι πυροβόλησαν μετανάστες που έκλεβαν τα πρόβατά τους

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018, 22:35
Μόρια: Κτηνοτρόφοι πυροβόλησαν μετανάστες που έκλεβαν τα πρόβατά τους
Τον νόμο στα χέρια τους αποφάσισαν να πάρουν 2 κτηνοτρόφοι της Μοριας, όταν αντιλήφθηκαν την κλοπή προβάτων από μετανάστες μέσα στα περιφραγμένα χωράφια τους με αποτέλεσμα να πιάσουν τις καραμπίνες και να αρχίσουν να τους πυροβολούν στα πόδια.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι 2 κτηνοτρόφοι συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου ενώ οι μετανάστες διακομίστηκαν ελαφρά τραυματισμένοι στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης.

Φρικιαστικές εικόνες με σφαγμένα ζώα

Όπως αναφέρει το lesvosnews.gr σε χθεσινό του δημοσίευμα:

Ανάστατοι είναι οι αγροτοκτηνοτρόφοι της Μόριας από τις εικόνες που αντίκρισαν σήμερα το πρωί, όταν πήγαν στα κτήματά τους που βρίσκονται γύρω από το ΚΥΤ Μόριας για να περιποιηθούν τα ζώα τους. Οι εικόνες που αντίκρισαν ήταν φρικιαστικές.

Σας δημοσιοποιούμε τις πιο κατάλληλες από αυτές που έχουμε στη διάθεσή μας, αφού οι περισσότερες είναι σοκαριστικές με το αίμα να λιμνάζει δίπλα στα αποκεφαλισμένα αιγοπρόβατα.Αγανακτισμένος ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Νίκος Τρακέλλης μιλάει στον Γιάννη Συνάνη:

«Η κατάσταση πλέον στην περιοχή μας έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο… Φωνάζουμε αλλά όλοι μα γράφουν στα παλιά τους τα παπούτσια… Η Μόρια δεν υπάρχει πια στον χάρτη… Υπάρχει μόνο το Hotspot για τους μετανάστες… Δεν θα μείνουμε πλέον με δεμένα τα χέρια… Έχει συλληφθεί κατ’ επανάληψη ένας μετανάστης να κλέβει και να σφάζει ζώα, όμως αφήνεται ελεύθερος αφού ορίζεται τακτική δικάσιμος… Την επομένη ημέρα κάνει πάλι τα ίδια…»

Πηγή: lesvospost.gr, lesvosnews.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018, 22:41