Θα απολογηθούν το πρωί της Δευτέρας, οι τρεις μαθητές των 2ου Γυμνασίου και 2ου Λυκείου Βόλου, οι οποίοι χειροδίκησαν εναντίον μαθητή και καθηγητή του 1ου Γυμνασίου Βόλου.

Οι μαθητές θα βρεθούν ενώπιον των συλλόγων διδασκόντων των σχολείων και θα εξηγήσουν για ποιο λόγο μπήκαν στην αίθουσα διδασκαλίας εν ώρα μαθήματος και βιαιοπράγησαν εναντίον του συμμαθητή τους και του εκπαιδευτικού, που εκείνη την ώρα παρέδιδε μάθημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θα πρέπει να σημειωθεί πως οι τρεις μαθητές εισήλθαν ανενόχλητοι στον χώρο του σχολείου από την κύρια είσοδο, καθώς αυτή την περίοδο γίνονται εργασίες μέσα στο σχολείο και η πόρτα δεν είναι κλειδωμένη.

Από την πλευρά τουν ο Πρόεδρος της ΕΛΜΕ Μαγνησίαςν κ. Ταξιάρχης Μποντόςν επεσήμανε σε δηλώσεις του πως φαινόμενα βίας καλούνται οι εκπαιδευτικοί να αντιμετωπίσουν καθημερινά στα σχολεία, γι’ αυτό και θα πρέπει να παρθούν μέτρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ένας από τους τρεις μαθητές φοιτούσε στο 1ο Γυμνάσιο Βόλου. Εξαιτίας της συμπεριφοράς του αποφασίστηκε η αλλαγή σχολικού περιβάλλοντος, κι έτσι ο μαθητής εγγράφηκε στο 8ο Γυμνάσιο Βόλου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως ούτε κι εκεί έμεινε πολύ και μεταφέρθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Βόλου με απόφαση των αρμοδίων.

Πάντως, το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλη τη μαθητική κοινότητα, ενώ ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός ο λόγος της επίθεσης που δέχθηκαν μαθητής και καθηγητής.

Πηγή: ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης