Μεγάλη μάχη έδωσαν τα σωστικά συνεργεία στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας αλλά και τις απογευματινές ώρες και τις περιοχές όπως τα Λουτρά Υπάτης, το Λιανοκλάδι, το Ζηλευτό και τις γύρω περιοχές.

Ο μεγάλος όγκος του νερού που έπεσε μετά τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής στη Λαμία, έφερε προβλήματα κυρίως στη βόρεια πλευρά της πόλης, στο σημείο του Υποσταθμού της ΔΕΗ, αλλά και στην Λυγαριά, όπου χρειάστηκε η επέμβαση των σωστικών συνεργειών για τον απεγκλωβισμό ατόμων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε τα βίντεο:

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το ρεπορτάζ η Π.Υ προχώρησε σε περισσότερους από 80 απεγκλωβισμούς ατόμων ενώ δέχτηκε περισσότερες από 100 κλήσεις. Μεταξύ άλλων το απόγευμα της Παρασκευής η Πυροσβεστική χρειάστηκε να επέμβει με ερπυστριοφόρο όχημα για την διάσωση ατόμων που είχαν εγκλωβιστεί σε σήραγγα στην περιοχή Στύρφακα ενώ μετά τη 01.00 το βράδυ η κακοκαιρία μεταφέρθηκε στην Νότια πλευρά του Δήμου Λαμιέων έχοντας ένταση σε Δαμάστα, Νέο Κρίκελλο και Μοσχοχώρι χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Πολιτικής Προστασίας το πέρασμα της κακοκαιρίας από Αμφίκλεια – Ελάτεια και Λοκρίδα δεν ήταν τόσο έντονο όσο αναμενόταν.

Εικόνες από τη Δαμάστα λίγο μετά τις 01.30 τα ξημερώματα

Πηγή: lamianow.gr

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης