Λαμία: Δύο αστυνομικοί και ένας υπάλληλος της Νέας Οδού παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015, 18:48
Λαμία: Δύο αστυνομικοί και ένας υπάλληλος της Νέας Οδού παρασύρθηκαν από αυτοκίνητο
Σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο της Λαμίας δύο αστυνομικοί από το τμήμα τροχαίας αυτοκινητοδρόμων στην Αταλάντη και ένας υπάλληλος της Νέας Οδού, της εταιρείας που διαχειρίζεται το εθνικό δίκτυο.

Τη στιγμή που οι τρεις άνδρες επιλαμβάνονταν σε τροχαίο στην εθνική οδό Λαμίας - Αθηνών, λίγο μετά τα τούνελ του Αγίου Κωνσταντίνου στο ρεύμα καθόδου προς Αθήνα, ένα αυτοκίνητο που κινούταν στην ίδια κατεύθυνση, έπεσε πάνω στα αυτοκίνητα που βρίσκονταν εκεί και τους παρέσυρε.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αστυνομικοί, που ήταν πλήρωμα ενός περιπολικού, βρίσκονταν εκεί, καθώς επιλαμβάνονταν σε τροχαίο που είχε σημειωθεί στο συγκεκριμένο σημείο. Μαζί τους και ο υπάλληλος της εταιρείας, που είχε τοποθετήσει το αυτοκίνητό του, σε χαρακτηριστικό σημείο, για να προειδοποιεί ότι η λωρίδα κυκλοφορίας ήταν κλειστή.

Κάτω από ανεξήγητες συνθήκες ένα άλλο αυτοκίνητο που κινούταν στην ίδια κατεύθυνση, έπεσε αρχικά πάνω στο αυτοκίνητο της εταιρείας και στη συνέχεια στο περιπολικό και παρέσυρε και τα τρία άτομα.

Η κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο και ιδιαίτερα στο ρεύμα προς την Αθήνα, όπου η κίνηση ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, διεκόπη και τα αυτοκίνητα σχημάτισαν ουρές που ξεπερνούσαν τα 4 χιλιόμετρα, μέχρις ότου άλλοι αστυνομικοί απομακρύνουν τα αυτοκίνητα από το δρόμο και επιτρέψουν την διέλευση των οχημάτων από ένα ρεύμα κυκλοφορίας στην κάθοδο προς Αθήνα.

Εκείνη την ώρα στην ευρύτερη περιοχή επικρατούσαν άσχημες καιρικές συνθήκες και έβρεχε.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Φεβρουαρίου 2015, 18:49