Συνελήφθησαν χθες από άνδρες της ασφάλειας Λαμίας, ένας 48χρονος Έλληνας και η 32χρονη φίλη του. με την κατηγορία της κλοπής-διάρρηξης σε δύο αυτοκίνητα, αλλά και για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Οι δράστες, είχαν την συνήθεια, να ανοίγουν αυτοκίνητα και να κλέβουν γυναικείες τσάντες.
Ειδικότερα χθες το μεσημέρι, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, διενήργησαν έρευνα στο διαμέρισμα όπου διαμένουν οι δύο δράστες στη Λαμία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά την διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Μια χάρτινη τσάντα που περιείχε γυναικεία προσωπικά αντικείμενα και ρούχα, η οποία σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, είχε αφαιρεθεί χθες το πρωί, μετά από κλοπή – διάρρηξη σε Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 32χρονης ημεδαπής στην Λαμία.

Επιπλέον βρέθηκαν: μία γυναικεία τσάντα που περιείχε, Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας 29χρονης ημεδαπής και διάφορα άλλα προσωπικά της αντικείμενα, η οποία, όπως προέκυψε, είχε αφαιρεθεί επίσης χθες το πρωί, μετά από κλοπή – διάρρηξη στο Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητό της στην πόλη της Λαμίας. Εκτός της συγκεκριμένης, είχαν στην κατοχή τους και άλλες γυναικείες τσάντες αγνώστου προελεύσεως.

• Ποσότητα ναρκωτικής ουσίας – ηρωίνη βάρους (0,2) περίπου γραμμαρίων.
• Δύο δισκία ναρκωτικών χαπιών.
• Μια ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.
• Μια άδεια κυκλοφορίας δίκυκλης μοτοσικλέτας.
• Δύο σήματα τελών κυκλοφορίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δύο τσάντες που κατασχέθηκαν από τις αντίστοιχες κλοπές – διαρρήξεις των οχημάτων, αφού αναγνωρίσθηκαν από τις παθούσες, τους αποδόθηκαν. Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, προκειμένου για την ταυτοποίηση των υπόλοιπων ανευρεθέντων αντικειμένων καθώς και τη διερεύνησης της συμμετοχής των δραστών, στη διάπραξη και άλλων αξιόποινων πράξεων.

Επιμέλεια: Κατερίνα Σεφερλή

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης