Ένας ανήλικος και δύο 18χρονοι φέρεται να είναι οι δράστες της αιματηρής ληστείας που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης σε βάρος 51χρονου ιδιοκτήτη περιπτέρου, τον οποίον, εκτός από το χρηματικό ποσό που του απέσπασαν, χτύπησαν και εγκατέλειψαν αιμόφυρτο.

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Λαμίας κατάφεραν, από το υλικό που συνέλεξαν και την έρευνα που πραγματοποίησαν, το μεσημέρι της Παρασκευής να φτάσουν στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη τριών κατοίκων της πόλης, ηλικίας 18, 18 και 15 ετών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι τρεις νέοι αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, με τη δικογραφία να περιλαμβάνει τη σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και διάπραξη ληστείας από κοινού.

Οι τρεις συλληφθέντες, φέρονται ότι γύρω στις 3:00 τα ξημερώματα της Τρίτης μετέβησαν στο περίπτερο όπου κοιμόνταν ο 51χρονος και κάνοντας θόρυβο, τον ώθησαν ώστε να βγει από αυτό και να του επιτεθούν.

Χτυπώντας τον όπου έβρισκαν, οι δύο εξ αυτών, έδωσαν την ευκαιρία στον τρίτο της «παρέας» να μπει στο περίπτερο και να αφαιρέσει από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια τους στην ανατολική πλευρά της Λαμίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μέρος του χρηματικού ποσού που είχαν αποσπάσει, κινητό τηλέφωνο, καθώς και τα «ρούχα της δουλειάς», αυτά δηλαδή που φορούσαν κατά τη διάρκεια της ληστείας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες αφού οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας, παραπέμφθηκαν να απολογηθούν σε Ανακριτή.

Πηγή: lamiareport.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης