Λαμία: Έπιασαν από τον λαιμό 90χρονο γεροντάκι για να το ληστέψουν

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018, 16:14
Λαμία: Έπιασαν από τον λαιμό 90χρονο γεροντάκι για να το ληστέψουν
«Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί πουθενά...», είπε ο παππούς κλαίγοντας στο LamiaReport. Η θρασύτατη επίθεση έγινε μέρα μεσημέρι στην πλατεία Παρκου, μέσα στις δημοτικές τουαλέτες, όπου οι ρομά στήνουν καρτέρι για την "πέσουν" στα ανήμπορα γεροντάκια που πάνε εκεί για την αναγκη τους.

Την ώρα που ένας 90χρονος παππούς κατέβηκε στις ανδρικές τουαλέτες, τρεις γυναίκες ρομά τον είδαν και περάσαν από τις γυναικείες τουαλέτες στις ανδρικές και όλες μαζί έπεσαν πάνω στον ανήμπορο ηλικιωμένο.

Άλλες έψαχναν τις τσέπες και άλλες ένα τσαντάκι που είχε στη ζώνη ο παππούς. Ο παππούς φώναζε βοήθεια και έλεγε ότι δεν έχει χρήματα. Ξαφνικά μπήκε κι ένας νεαρός ρομά ο οποίος τον έπιασε από το λαιμό και τον σήκωσε πάνω λέγοντας να του δώσει τα χρήματα.

Ο υπεύθυνος του Δήμου, που υπάρχει στο σημείο άρχισε να φωνάζει και να καλεί σε βοήθεια, με αποτέλεσμα ο νεαρός και οι γυναίκες, μόλις είδαν κάποιους να κατεβαίνουν στις τουαλέτες, έφυγαν τρέχοντας.«Με έπιασαν από το λαιμό και πήγαν να με πνίξουν. Έψαχναν τις τσέπες και το τσαντάκι. Έχω γυρίσει όλο τον κόσμο. Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί πουθενά...», είπε ο παππούς κλαίγοντας στο LamiaReport.

Στο σημείο έφτασαν αμέσως αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που αφού ενημερώθηκαν για το συμβάν άρχισαν αναζητήσεις για να εντοπίσουν τους δράστες.

«Ο πάππους δεν είχε χρήματα πάνω του. Ένα 20αρικο που είχε μου το έδωσε έμενα και πήγα στα εκδοτήρια για να βγάλω εισιτήρια. Πήγαν να τον πνίξουν μέσα στις τουαλέτες 90χρονων άνθρωπο, για να τον ληστέψουν. Αν είναι δυνατόν...», είπε στο LamiaReport , ένας γνωστός του.

Δείτε το βίντεο:Τα κρούσματα παραβατικότητας με τους ρομά στην πλατεία Παρκου είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Ειδικά στις τουαλέτες υπάρχει σοβαρό πρόβλημα και αυτό που πρέπει να γίνει άμεσα είναι να κλειδώσουν την πόρτα που συνδέει τις γυναικείες τουαλέτες με τις ανδρικές.

Τέλος θα πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς να καθίσουν επιτέλους σε ένα τραπέζι και να εκπονήσουν σχέδιο για να πάψει η πλατεία Πάρκου να είναι γκέτο των ρομά και των ναρκομανών.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 25 Αυγούστου 2018, 16:14