Μεγάλη αναστάτωση δημιουργήθηκε λίγο πριν τις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο της Λαμίας και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Πάρκου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μία γυναίκα περίπου 40 ετών κατά την προσπάθειά της να ανέβει τα σκαλοπάτια από την ανατολική πλευρά της πλατείας προς την δυτική, ένιωσε αδιαθεσία με αποτέλεσμα να χάσει προς στιγμήν τις αισθήσεις της και να πέσει το κεφάλι στο τσιμέντο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες που περιέγραψαν το περιστατικό στο lamianow, η γυναίκα βγήκε από ένα αυτοκίνητο και προσπάθησε να διασχίσει κάθετα την πλατεία, δείχνοντας σε άσχημη σωματική κατάσταση αφού βάδιζε με δυσκολία. «Ανέβηκε τα δύο σκαλοπάτια και την είδα ξαφνικά να φεύγει προς τα πίσω δεν πρόλαβε ούτε να κρατηθεί από το κάγκελο, έπεσε προς τα πίσω και χτύπησε στο κεφάλι…», σημείωσε ένας εκ των παρισταμένων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αφού η γυναίκα ανέβηκε τα δύο σκαλοπάτια έπεσε στο έδαφος και προς στιγμήν επικράτησε πανικός μιας και εκείνη τη ώρα υπήρχε αρκετός κόσμος στο σημείο. Κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο βρέθηκε άμεσα στο σημείο και μετέφερε τη γυναίκα -που είχε τις αισθήσεις της- αλλά ήταν σε κακή κατάσταση, στο νοσοκομείο Λαμίας.

Πηγή: lamianow.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης