Σοκάρει το προσωπικό δράμα πίσω από την αυτοκτονία της νεαρής κοπέλας από τη Λαμία, που εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της το πρωί της Πέμπτης στο σπίτι.

Τα χτυπήματα της μοίρας στην οικογένειά της συνδυαστικά με τα οικονομικά προβλήματα από την ανεργία που αντιμετώπιζε η 29χρονη κοπέλα, φαίνεται να την οδήγησαν να βάλει τέλος στη ζωή της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, επρόκειτο για μια θαυμάσια κοπέλα, που είχε έρθει με την οικογένειά της σε ηλικία 5 ετών από την Αλβανία και είχε καταφέρει να σπουδάσει Φιλολογία, αφού ήταν εξαίρετη μαθήτρια.

Οι γονείς της άτυχης κοπέλας δούλεψαν σκληρά στην Ελλάδα για να μη λείψει τίποτα από τα δύο κορίτσια τους και κατάφεραν να τα μεγαλώσουν με αξιοπρέπεια και αρχές.

Πριν από μερικά χρόνια, ήρθε το πρώτο θλιβερό χτύπημα για την οικογένεια, όταν ξαφνικά έφυγε από το ζωή από παθολογικά αίτια, ο πατέρας της κοπέλας. Η μητέρα της οικογένειας δεν άντεξε την απώλεια του συζύγου της και αυτοκτόνησε, καθώς βρέθηκε τον Οκτώβριο του 2020 πνιγμένη στο λιμάνι των Ραχών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η άτυχη κοπέλα έκανε μαθήματα σε προκειμένου να βγάλει κάποια χρήματα, ενώ για ένα διάστημα δούλεψε και στη Δομή Προσφύγων και Μεταναστών στις Θερμοπύλες. Το πρόγραμμα όμως τελείωσε, η καραντίνα έκοψε τα μαθήματα και παρά τις φιλότιμες προσπάθειες δεν μπορούσε να βρει δουλειά.

Η ίδια τρομερά απογοητευμένη από την αγορά εργασίας, έφτασε στην απονενοημένη πράξη. Έδεσε ένα σχοινί στις σωλήνες από τα καλοριφέρ που περνούσαν από το δωμάτιο της και έβαλε τέλος στη ζωή της.

Δεν ενοχλούσε ποτέ κανέναν για αυτό η απουσία της άργησε να γίνει αντιληπτή. Η μυρωδιά μόνο πρόδωσε το δράμα και οι γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία.

Πηγή: LamiaReport

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης